prof. Ing. Eva Kislingerová, CSc.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2016 21:01:00

Park běžců v Běchovicích projde úpravami. Jde o účelné vynaložení financí

Park běžců v Běchovicích projde úpravami. Jde o účelné vynaložení financí

Rada hl. m. Prahy tento týden souhlasila s poskytnutím účelové investiční dotace městské části Praha - Běchovice ve výši dva miliony korun na úpravu Parku běžců. Na něm každoročně startuje tradiční závod v silničním běhu Běchovice – Praha.

S ohledem na význam tohoto závodu, který je pořádán jako oficiální mistrovství republiky a současně je nejstarším nepřetržitě pořádaným silničním během v Evropě, začala městská část Praha – Běchovice s úpravou stávající zeleně v trase běhu a s výsadbou nových stromořadí. Celkový rozpočet investiční akce je 3 080 000 korun a městská část již ze svých zdrojů uhradila čtvrtinu této částky.

Sama však v současné době nedisponuje dostatkem zdrojů pro zajištění financování celkových nákladů na probíhající rekonstrukci a revitalizaci v Parku běžců a proto požádala hlavní město Prahu o poskytnutí účelové investiční dotace dva miliony korun. 

„S ohledem na význam závodu Běchovice – Praha i s přihlédnutím na zlepšení životního prostředí v městské části Praha - Běchovice jsem přesvědčena, že jde o účelné vynaložení finančních prostředků,“ uvedla náměstkyně pražské primátorky Eva Kislingerová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama