JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.04.2011 12:25:25

Podávám trestní oznámení a chci podrobné vyšetření uvnitř ČSSD

Podávám trestní oznámení a chci podrobné vyšetření uvnitř ČSSD

Z obvinění, která v dnešní Mladé frontě Dnes konstruují dva členové sociální demokracie v Šumperku, jsem velmi znechucen. Chtěl bych zdůraznit, že podobné praktiky kategoricky odmítám a hluboce s nimi nesouhlasím.

„Žádné kupování hlasů“ jsem v žádném případě přímo ani nepřímo neinicioval. Kampaň na předsedu ČSSD před březnovým sjezdem jsem vedl vždy čestně a delegáty jsem přesvědčoval argumenty v rámci programové debaty.

Svému právnímu zástupci jsem po konzultaci ihned dal za úkol připravit a podat trestní oznámení za pomluvy a prověření zda došlo ke spáchání trestného činu či poškozování cizích práv. Zároveň vyzývám oba členy sociální demokracie, kteří měli s MF Dnes hovořit, aby okamžitě tyto praktiky a podezření nahlásili na Policii ČR. Budu také požadovat podrobné prošetření celé záležitosti na regionální i celostátní úrovni ČSSD. Je nepřijatelné, aby bylo dobré jméno sociální demokracie poškozováno pomluvami, provokacemi či drby.

Michal Hašek, 1. místopředseda ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama