ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.06.2016 9:00:20

Vyhlášení vítězů desátého ročníku literární soutěže Skrytá paměť Moravy

Vyhlášení vítězů desátého ročníku literární soutěže Skrytá paměť Moravy

Matyáš Kyncl z Hustopečí v mladší kategorii (12‒15 let) a Jindřich Karásek, student gymnázia v Uherském Hradišti v kategorii starších účastníků (16‒19 let) se umístili na prvních místech v desátém ročníku literární soutěže Skrytá paměť Moravy.

 


 Ocenění jim předali v pátek 10. června 2016 v areálu Slovanského hradiště v Mikulčicích krajští radní Václav Božek a Jiří Němec.

Náhody neexistují - tak znělo téma, které letos zpracovali soutěžící do podoby svých prozaických textů. Porota v čele s básníkem Radkem Malým vybírala z 247 příspěvků, které do Památníku písemnictví na Moravě doputovaly ze třinácti krajů České republiky.
Vítězné texty zazněly na autorském čtení, které se v Mikulčicích konalo, kromě toho budou zveřejněny na webu Muzea Brněnska (www.muzeumbrnenska.cz). Na podzim vyjde také Sborník Muzea Brněnska se speciální literární přílohou a oceněnými texty.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama