Richard Dolejš

  • JAB
  • Zdice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.06.2016 4:29:00

Babišova reakce na reorganizaci policie je až podezřele hysterická

Babišova reakce na reorganizaci policie je až podezřele hysterická

Reakce majitele Agrofertu a politického hnutí ANO A. Babiše je až podezřele hysterická. Vzhledem k jeho minulosti si zřejmě policii demokratického státu plete s totalitní StB.

Je evidentní, že oligarchovi Babišovi nejde o tzv. boj proti korupci. To vzhledem k probíhajícím kauzám Agrofertu vyznívá poněkud směšně. Připravovaná reorganizace policie mu zřejmě hatí plány, protože jeho cílem je totální koncentrace moci, včetně vlivu na represivní složky. Kriminalizace ekonomických a politických soupeřů je A. Babišovi živočišně blízká.

V tomto směru mu zřejmě pan Šlachta plně vyhovuje, a to i vzhledem k tomu, že alespoň navenek jsou evidentně privatizační a jiné aféry okolo Agrofertu a A. Babiše mimo aktivity UOOZ.

Na rozdíl od „protikorupční policie“, která vedle jiných závažných a citlivých případů vyšetřuje také řadu kauz okolo skupiny Agrofert a to včetně Čapího hnízda. Proto nevidím sebemenší důvod, aby se účelově politizovalo rozhodnutí policejního prezidenta, které nemá s koaliční smlouvou nic společného. Ministr Babiš by se měl raději starat o personální krizi v celní správě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama