ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.06.2016 10:15:09

Kontinent je v šoku ? ... Já jsem v šoku !

 Kontinent je v šoku ? ... Já jsem v šoku !

Pročítám titulky za uplynulý den a dnešní ráno. A z těch titulků na netu a různých serverech se nestačím divit .... z čeho jsme v šoku ?

Vždyť každému, kdo má v hlavě aspoň špetku soudnosti, muselo být jasné, že nespokojenost s byrokratickou, zkostnatělou EU, vršící stále další a další nesmyslné chyby, rostla už delší dobu. Britský brexit je toho jasným důsledkem (byť finální rozhodnutí Britů si málokdo dovolil předjímat).

Několikrát jsem se již vyjádřil, že nejlepší by bylo zůstat v nově TRANSFOMOVANÉ EU, ale že současně nevěřím v schopnost transformace s madam Merkel (ta se nám k rozhodování o EU jaksi vecpala), pány Junckerem, Schulzem a dalšími na čele. A Britové (celkem logicky dle dosavadních zkušeností) většinou svých hlasů řekli, že tomu už nevěří také.... jaké tedy šoky ??? ... Jen realita !

Podle dosavadních reakcí EU nepotřebuje jen transformaci, ale pořádný průvan. A pořádný průvan potřebuje i naše domácí politická scéna.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama