Ing. Petr Beitl

  • ODS
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2016 13:56:00

Jablonec poděkuje za práci pro město 58 medailemi

Jablonec poděkuje za práci pro město 58 medailemi

Zastupitelé odsouhlasili 58 jmen osobností a firem, které si jako poděkování za svou práci pro město Jablonec nad Nisou převezmou na Gala večeru v městském divadle 23. září originální medaili vyraženou k 150. výročí města.

 „Naším úmyslem bylo využít letošní městská výročí a oslavy jako vhodnou příležitost vyjádřit poděkování Jablonečanům a jabloneckým firmám za jejich přínos pro život města Jablonec nad Nisou. Vyzvali jsme občany k zasílání nominací, velmi podrobně jsme se v rámci pracovní skupiny každou nominací zabývali a seznam jmen jsme předložili ke schválení zastupitelům,“ shrnuje proces primátor Beitl. Při posuzování nominací postupovala pracovní skupina podle pravidel schválených zastupiteli pro udělování nejvyššího městského ocenění Medaile Pro Meritis – za zásluhy.

Celkem se sešlo více než 100 nominací, komise z nich vybrala 59 jmen, jeden nominovaný ocenění odmítl z osobních důvodů. „V souladu s pravidly byli všichni nominovaní osloveni, zda s nominací své osoby na udělení poděkovaní souhlasí,“ dodává primátor.

Originální medaile vznikla v rámci studentské soutěže Střední uměleckoprůmyslové školy a Vyšší odborné školy v Jablonci nad Nisou. Jejím autorem je student VOŠ Jakub Matouš, který medaili vytvořil zároveň jako svou absolventskou práci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama