ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2016 20:16:00

Hranice EU opět selhávají

Hranice EU opět selhávají

Evropská unie stále dokola prokazuje, jak není schopna se dlouhé měsíce vypořádat s přílivem ekonomickým migrantů na starý kontinent.

Nic nefunguje, pouze hordy nájezdníků se stále vyloďují na evropských březích. Toto není humanitární pomoc uprchlíkům. Dnes a denně čelí Evropa doslova okupačním snahám lidí, jejichž žebříček hodnoty, morální zásady i způsob života je s tím našim nesrovnatelný. Evropská unie přitom nedokázala vymyslet nic jiného, než že kývla Turecku na jeho výpalné a bude tak už napořád čelit stále se zvyšujícím tureckým požadavkům a nárokům. A pak se můžeme stále dokola ptát, k čemu nám vlastně Evropská unie je, když vlastně nedokáže zajistit naši bezpečnost, ani ochránit naší vnější hranice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama