ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2016 9:21:00

Přípravy Olympijského parku jsou v plném proudu. Bude sportovním srdcem regionu

Přípravy Olympijského parku jsou v plném proudu. Bude sportovním srdcem regionu

Jen tři týdny scházejí do začátku Letních olympijských her v Rio de Janeiru a zároveň startu Olympijského parku v Pardubicích.

 Na jeho pořádání se podílí jako jeden z hlavních garantů projektu také Pardubický kraj, který na akci přispěl částkou 1,5 milionů korun. Stovky hodin usilovné práce vyvrcholí 5. srpna, kdy se pardubický park Na Špici stane opravdovým sportovním srdcem regionu.

„Olympijský park je pro Pardubický kraj jednou z nejvýznamnějších událostí léta i celého roku a podle toho se na něj také připravujeme. Vážíme si toho, že se můžeme bezprostředně podílet na uskutečnění této skvělé myšlenky, která návštěvníkům přiblíží atmosféru olympijských her, jak nejvíc to jde,“ uvedl hejtman Martin Netolický po setkání s organizačním týmem. „Dostal jsem dostal za úkol zajistit lékárničky na sportoviště, zapůjčení krajské techniky nebo třeba vyjednat s krajským starostou dobrovolných hasičů prezentaci hasičského sportu. Moc mě těší, že nejsem pouhým formálním patronem projektu, který stojí opodál, ale mohu k organizaci přispět,“ dodal hejtman.

Olympijský park se uskuteční v Pardubicích od 5. do 21. srpna ve zrekonstruovaném parku Na Špici, který se nachází na soutoku řek Labe a Chrudimky. Návštěvníci si zde budou moci po dobu konání olympiády vyzkoušet desítky sportů a také společně fandit českým sportovcům. „Snad i jejich úspěchy přispějí k tomu, že Olympijský park navštíví co nejvíce lidí. Jsem přesvědčený, že park nebude jen lokální atrakcí pro občany Pardubic a okolních obcí, ale stane se skutečným sportovním srdcem celého Pardubického kraje,“ řekl hejtman Netolický.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama