Pavol Lukša

č. 1, Moravskoslezský kraj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.07.2016 8:50:45

Pozdní probuzení ministra Jurečky

Pozdní probuzení ministra Jurečky

Ministr Jurečka po dlouhé době pochopil, že malí pěstitelé či prodejci na farmářských trzích by nemuseli být zaneseni do systému elektronické evidence tržeb.

Je úsměvné, že toto navrhuje ministerstvo zemědělství formou návrhu lidoveckého poslance. Při projednávání vládního návrhu EET Jurečka mlčel, a tak sotva schválený zákon dnes bude opravovat novelou. Jurečka mohl toto neuvážené zařazení připomínkovat již při základním projednávání na vládě. Nic proti tomu, ale i já jsem jako mnozí jiní na tuto nesrovnalost v rámci drobných farmářů, pro něž může být EET likvidační či znamená zdražení jejich produktů pro kupující, upozorňoval. Vzhledem k velkým dovozům pěstitelských produktů ze zahraničí bude pro ně zdražení znamenat menší odbyt. Takže lepší pozdní probuzení ministra nežli žádné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama