Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2016 23:45:26

Billboardová kampaň v plném proudu

Billboardová kampaň v plném proudu

Článek o billboardové kampani politických stran a dalším postupu volební kampaně.

Když v letních měsících projíždím okresem Blansko ze všech směrů se na mě usmívají kandidáti do Senátu či do krajského zastupitelstva. V Rájci – Jestřebí či v Blansku se na mě z billboardů usmívá vedoucí kandidát hnutí ANO do Zastupitelstva Jihomoravského kraje Bohumil Šimek se svým šéfem a ,,spasitelem“ ČR Andrejem Babibšem. V Boskovicích se na mě zase donedávna usmívali kandidáti sociálních demokratů. Současný senátor za volební obvod č. 49 – Blansko, který chce svůj post obhájit si pro změnu nechal polepit autobus. Politické putování Jozefa Regece je už nechvalně známým faktem. Před 6 lety se nechal do Senátu zvolit jako člen ČSSD, během svého působení stihl přeběhnout do senátorského klubu tvořeného z více stran, kterému šéfuje předseda SPO Jan Veleba. Nyní se honosí kandidaturou v dresu Strany soukromníků ČR, i když si zakládá na tom, že kandiduje jako nestraník.

Jsem na všechny tyto kandidáty zvědav, jestli v září a říjnu sestoupí z billboardových ploch mezi občany ČR na náměstí a do ulic našich měst a obcí, aby si vyslechli problémy a strasti obyčejných občanů, od nichž chtějí volební hlasy. Tváři na billboardu totiž člověk těžko řekne svůj problém. V září a říjnu se kandidáti KSČM z okresu Blansko, jak do krajského zastupitelstva tak i do Senátu, chystají projít zhruba stovku měst, ale i těch nejmenších obcí okresu Blansko. Dále také projdeme města a obce dalších okresů Jihomoravského kraje. Jsme připraveni vyslechnout, poradit a prezentovat své názory, myšlenky a volební program KSČM. Jsem zvědav kolik politických konkurentů při volební kampani v ulicích potkáme.

Emil Pernica, předseda OV KSČM Blansko a kandidát do Zastupitelstva Jihomoravského kraje

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama