Mgr. Vladimír Kruliš, Ph.D.

  • SPOZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.08.2016 18:21:27

Kam utíkáte? Do Německa? Aha, já myslel, že do bezpečí...

Kam utíkáte? Do Německa? Aha, já myslel, že do bezpečí...

Dnes jsem se dočetl, že v Belgii propustili "matku džihádu" na svobodu. Za plánování útoků na USA i leteckou základnu v Belgii byla takto přezdívaná nebezpečná džihádistka Fatima Aberkan odsouzena na 15 let vězení - a venku je po 4 měsících.

Zjistilo se, že je nevinná? Ale kdeže. Na vině je nepořádek v belgickém soudnictví. Podle listu Dernier Heure se její advokát odvolal a nejvyšší soud měl odvolání projednat do 5 měsíců. Jenže se tak nestalo a soud musel proto odsouzenou propustit.

Ano, musí se vyhýbat čtvrti Molenbeek, kde se džihádisté scházejí a nesmí si prohlížet webové stránky s džihádistickou tématikou a nesmí vycházet z domu v noci. A tak jistě vy i já věříme, že se věnuje vaření, diskusím na téma počasí tohoto léta a podobně. Určitě za ní nikdo ze čtvrti Molenbeek nepřijede, určitě webové stránky prohlíží pouze na svém (monitorovaném) počítači a zcela jistě by případné útoky plánovala pouze v noci, kdy nesmí vycházet - ve dne by ji to ani nenapadlo.

Zbývá se jen zamyslet, jak by podobné případy dopadaly u nás, kde soudy nestíhají řešit ani standardní případy a věznice jsou přeplněné.

Za Zlínský kraj a všechny naše kandidáty Vám mohu slíbit jediné - Evropu znám poměrně dobře, procestoval jsem mnoho měst i zemí a za nic na světe bych nevyměnil naše valašské lesy a kopce, kam můžete jít v noci i ve dne a potkáte maximálně srnku. Nevyměnil bych naše tradice, slivovici ani kroje.

Vyměnil bych jen některé naše poslance a ministry, kteří díky dokonale zabezpečenému Úřadu vlády, limuzínám s řidiči a ochrance už ztratili kontakt s realitou a nevědí, že si děti nehrají na pískovištích v uzavřených kondominiích, ale mezi domy a ulicemi.

Víte, co mi připadá zajímavé? Když se zeptáte imigrantů, kam směřují, říkají houfně "Germany!". Jenže tu něco nehraje. Kdyby utíkali před válkou, nebudou směřovat do Německa nebo Švédska. Budou směřovat do BEZPEČÍ. Mějme to na paměti, až nám zase někdo bude tvrdit, že jsou to lidé utíkající v obavě o svůj život před válkou.

Vladimír Kruliš
lídr kandidátky SPO ve Zlínském kraji

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama