ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.08.2016 22:18:00

Chceme udržet v provozu stezku ve Svatošských skalách

Chceme udržet v provozu stezku ve Svatošských skalách

Karlovarský kraj pomůže městu Loket s nutnou opravou visuté lávky ve Svatošských skalách. Pokud to schválí krajské zastupitelstvo, poskytne kraj ze svého rozpočtu prostředky ve výši 100 tisíc korun.

V minulém měsíci došlo na lávce k propadu jedné z fošen. Mimořádná technická prohlídka ukázala, že je nezbytné okamžitě učinit provizorní opravy, aby nemusela být uzavřena. „Lávku, která leží na Cyklostezce Ohře, hojně využívají cyklisté i turisté. Jejich denní návštěvnost zde činí více než 800 osob, proto má Karlovarský kraj zájem udržet průjezdnost této stezky,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Martin Havel.

„Do budoucna si však umíme představit, že by zde vznikl zcela nový most, který by byl pro cyklisty i pěší vhodnější,“ dodal náměstek hejtmana Jakub Pánik. Celkové náklady na opravu se vyšplhají přibližně na 200 tisíc korun. Provoz lávky by neměl být přerušen, bude docházet pouze ke krátkodobým uzavírkám v rozsahu maximálně 15 minut.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama