ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2016 13:03:51

Vítězné Kozojídky obdržely zlatou stuhu

Vítězné Kozojídky obdržely zlatou stuhu

Zlatou stuhu za vítězství v jihomoravském kole soutěže Vesnice roku převzal v sobotu 13. srpna 2016 v rámci slavnostního ceremoniálu, který hostila právě vítězná obec, starosta Kozojídek Otakar Březina.

 


 Ocenění nejlepším účastníkům letošního regionálního kola předal hejtman Michal Hašek spolu se svým náměstkem Romanem Celým, radními Antonínem Tesaříkem a Jiřím Němcem i zástupci Ministerstva pro místní a rozvoj a Ministerstva zemědělství.

Ocenění v jihomoravském kole získaly následující obce:
Zlatá stuha (za celkové vítězství v krajském kole) – Kozojídky (okres Hodonín)
Modrá stuha (za společenský život) – Výrovice (okres Znojmo)
Oranžová stuha (za spolupráci obce a zemědělského subjektu) – Drnovice (okres Blansko)
Zelená stuha (za péči o zeleň a životní prostředí) – Ratíškovice (okres Hodonín)

Obce oceněné Zlatou stuhou z krajských kol postupují do celostátního kola. Vítěz celostátního kola se stane nositelem titulu "Vesnice roku 2016". Do letošního ročníku soutěže Vesnice roku se přihlásilo celkem 251 obcí z celé České republiky (z toho 12 z Jihomoravského kraje). Celostní finále budou 17. září hostit Luhačovice. Více o soutěži na www.vesniceroku.cz .

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama