ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2016 16:29:34

Co to je HateFree Culture?

Co to je HateFree Culture?

Je to fakticky štědře dotovaný odbor Úřadu vlády. Na netu byl trefně přirovnán k ministerstvu propagandy, fungujícímu v nacistickém Německu. Jeho cílem je také zastrašovat svobodně myslící lidi a tím potlačit veškeré opoziční názory...

Co to je HateFree Culture?

Je to fakticky štědře dotovaný odbor Úřadu vlády. Na netu byl trefně přirovnán k ministerstvu propagandy, fungujícímu v nacistickém Německu. Jeho cílem je také zastrašovat svobodně myslící lidi a tím potlačit veškeré opoziční názory proti současné vládní politice schvalování a nabízení našich luhů a hájů, jako „nových pastvin“ ekonomickým migrantům. Není snad příliš nepatřičné také přirovnat ministra Dienstbiera ke Goebbelsovi, ovšem s tím rozdílem, že Goebbelse bychom snad mohli označit za génia ve svém oboru, jak bylo také na netu trefně poznamenáno.

Vše je řízeno z Bruselu. Evropská komise se snaží pomocí národních vlád osekávat lidská práva evropským občanům. Výrazně se zvyšuje špiclování obyvatel. Snaží se o zabavování zbraní, omezování internetu či Facebooku. Pod praporem politické korektnosti jsou lidem ucpávána ústa. Řeknete: „Rusko nás neohrožuje“, a už jste putinovec. Vyslovíte nesouhlas s přistěhovaleckými kvótami, protože nemusíte lidi vyznávající náboženství, které je ze své podstaty rizikové nejen pro vás život, ale i životy vašich blízkých. A najednou jste fašista a xenofob. Napíšete nesouhlasný článek se současnou masmediální kampaní za výchovu dětí homosexuálními páry a v tu ránu jste klerofašista.  Nikoho nezajímá, že vám nevadí Slováci, Ukrajinci, Vietnamci, Američané či jiné národnosti a menšiny, které tady žijí. EU, potažmo naše vláda, se k nám však snaží vecpat lidi, kteří se od děcka živili třeba pytláctvím a prodejem klů zastřelených slonů a nosorožců. Teď nás mají v pojetí p. Dienstbiera a Bělobrádka „vytrhnout“. Z hlediska porodnosti, to bych ještě bral při jejich natalitě 5-8 dítěte na ženu, ale že by vytrhli naši ekonomiku?

Ve skutečně svobodné společnosti by měli občané úkolovat vládu a ne, aby vláda pomocí organizací typu HateFree manipulovala obyvatelstvo směrem k bagatelizaci rizik ohrožující nejen jejich životy, ale hlavně budoucnost jejich dětí. Existence organizací typu HateFree a různých neziskovek financovaných ze zahraničí jsou dalším důkazem současného totálního selhání vlády a popření základních demokratických principů v naší zemi.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama