PaedDr. Ivo Strejček

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2011 10:20:19

Úspory jsou nutné

Úspory jsou nutné

Odpověď na otázku: Ministerstvo zdravotnictví uvádí, že kdyby neakutní pacienti platili za převoz sanitkou do nemocnice 5 Kč/km, úspory by mohly údajně činit až 500 mil. ročně. Jaký na to máte názor?

Tento výpočet považuji za srozumitelný. Neakutní pacient se do nemocnice (kromě sanitky)může dopravit svým autem nebo prostředkem hromadné dopravy. I to něco stojí. Chtít proplacení části nákladů za použití sanitky pro takové pacienty považuji za pochopitelné. Hledat úspory je nutné. Já, jako klient jedné ze zdravotních pojišťoven, nepotřebuji například dostávat pravidelně její propagační magazín: luxusně zpracovaný materiál, který je většinou reklamou na české filmové, sportovní nebo mediální hvězdy. Tyhle náklady ať si pojišťovna ušetří a takto získané finanční prostředky ať použije efektivně na úhradu zdravotní péče pro své klienty.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama