ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.08.2016 7:31:00

Primátor Pawlas poděkoval seniorům za vzornou reprezentaci Havířova

Primátor Pawlas poděkoval seniorům za vzornou reprezentaci Havířova

Primátor přijal úspěšné reprezentanty-seniory

Úspěchy na sportovním poli v podobě medailových žní se přišli primátorovi pochlubit reprezentanti-senioři. Anežka Paříková, Petr Seidler, Achác Szigraj a Alena Veselská dovezli čtyři cenné kovy z Krajských sportovních her seniorů, které se konaly v Hradci nad Moravicí v závěru června. Ti nejlepší potom odjeli reprezentovat svůj kraj na III. celostátní sportovní hry seniorů, konané 19.-22. července v Praze.

A naši byli nadmíru úspěšní. Získali celkem tři zlaté a jednu stříbrnou medaili. Celkově družstvo Moravskoslezského kraje skončilo na 13. místě z celkového počtu 24 družstev.

Velkou radost nám udělala paní Anežka Paříková, která získala hned dvě zlaté medaile v kategorii nad 70 let: v disciplíně hod granátem na cíl a disciplíně GOLF-SNAG. Ani druhý havířovský reprezentant na hrách, pan Petr Seidler, se nenechal zahanbit. Získal zlatou medaili v kategorii do 70 let v disciplíně hod granátem na cíl a stříbrnou medaili za hod kroužky na kužel.

Primátor Daniel Pawlas poděkoval našim seniorům za vzornou reprezentaci města a popřál jim především pevné zdraví, které je základním předpokladem dalších sportovních úspěchů. Vždyť celostátní sportovní hry seniorů - to už je skoro olympiáda!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama