ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2016 20:17:00

Stanu se terčem! Opět

Stanu se terčem! Opět

Rozhodl jsem se, že budu kandidovat na hejtmana. A tak je mi jasné, že se opět stanu velkým terčem. Stanu se oblíbeným cílem mediálních útoků, které se mne budou snažit účelově diskreditovat, ponižovat nebo zesměšňovat.

 Někteří totiž ve mně vidí soupeře, který je chce připravit o toužebně očekávané funkce, dobře placená místa anebo jiné prebendy, které plynou z veřejných funkcí. Navíc dobře vědí, že mně o nic takového nejde a že nevstupuji do politiky proto, abych se stal požitkářem funkcí. Přestěhoval jsem se domů na Moravu a chci pomoci našemu kraji, aby byl ještě lepším místem pro život. Veškeré své odměny za veřejné funkce budu tak či tak dávat na talentované studenty, stejně jako to dělám v případě senátorství.

A už vůbec nemám zapotřebí si špinit ruce zákulisními dohodami či jinými metodami, které tak moc demotivovaly českou společnost od toho, aby se lidé s chutí a nadějí zapojovali do veřejné služby. Vždy jsem byl, jsem a i do budoucna zůstanu svůj. V šedesáti letech nemám zapotřebí ohýbat záda před systémem, který mnozí označují za zkažený. Mám naopak chuť se podílet na změně a věřím, že společně s kandidáty Svobodných a Soukromníků jsme tou správnou alternativou v dnešní rozhádané politické scéně.

Již v koalici jsme dokázali, že jsme schopni se domluvit, spolupracovat a tvořit, nikoliv bořit. Vyhrnuli jsme si rukávy a jako jeden tým jsme se pustili do kontaktní kampaně. Pořádáme zábavné pořady, jezdíme diskutovat za lidmi do hospůdek a restaurací, na náměstích vaříme kávu a jsme připraveni k diskusi a nabídce našich receptů. A víme, že jsme mnohé znervóznili natolik, že nás chtějí kopírovat či naopak záměrně očerňovat. Ale nic z toho nám nevadí.

Jsme prostě ogaři a šohaji, kteří jsou zvyklí přijímat facky. A když dojde na věc, tak je férově také vracet :-) Ale nejdeme bojovat, hádat se a házet ramena. Chceme pracovat pro náš kraj a nabízíme skutečné recepty na problémy, u jejichž řešení kraj za posledních několik let doslova usnul. Tak budu rád, když nám v této práci budete držet pěsti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama