Ing. Karin Szczyrbová

členka Národní demokracie
  • ND
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.09.2016 17:28:41

15 let od "Dvojčat". Výsledek? Katastrofa pro spořádané občany!

15 let od "Dvojčat". Výsledek? Katastrofa pro spořádané občany!

Dnes, tedy 11. 9. 2016 si mnoho lidí připomíná události, které se odehrály ve Spojených státech amerických před patnácti lety. Šlo o údajné teroristické útoky. Já si ale dnes kladu otázku, jaký dopad tyto "útoky" mají na spořádané občany.

Pro začátek pomiňme konspirační teorie o údajném nárazu letadel a samovolném zřícení několika mrakodrapů, když dnes i renomovaní vědci souhlasí s tím, že šlo o řízenou demolici.

Tato "demolice" vyvolala skutečnou hysterii ze strany Američanů. Na základě falešných důkazů a smyšlených domněnek napadli (s podporou velmi štědře financovaných neziskových organizací) několik fungujících států bez jakéhokoliv souhlasu OSN a způsobili rozvrat tamních režimů.

Sice nemusíme souhlasit s tím, jak byly arabské země jako Irák, Afghánistán, Egypt, Lybie apod. vedeny, ale je třeba uznat, že import demokracie se zde zvrtl do občanských válek, kdy každý bojuje proti každému.

Co to v praxi znamená pro mě - občanku České republiky? Nic příjemného!

  1. Letiště

    Hodlám odletět na dovolenou - musím mít pas s biometrickými údajiprvní věc, která se mi příčí. Následně si mě detektor oskenuje tak, že dokonce ví, jestli mám zrovna menstruaci, nebo ne. Ale ten stejný detektor už bombu propašovanou do letadla člověkem pocházejícím z rozvráceného režimu, o kterém byla řeč výše, neodhalí. O nožích mužů pocházejících ze Saúdské Arábie (hlavního spojence USA v regionu) už ani nemluvě. Výborná práce, pánové konstruktéři! Tleskám a je mi jasné, kdo vás platí.
  2. Bezpečnostní kamery

    Prý je potřeba zvýšit jejich počet na veřejných místech, jelikož prý zvyšují bezpečnost v ulicích. Teď už si tyto kamery, resp. pracovník, který je obsluhuje, přečte i telefonní číslo, které vyťukám na mobilu před Tescem v Karviné, ačkoliv je vzdálený pár kilometrů. Ale kamery, které snímaly v lednu prostor v Kolíně nad Rýnem, kde se odehrávaly hromadné sexuální útoky na ženy, nedokáží rozlišit ani pachatele? To tedy asi v tomto ohledu předčíme i vyspělé Německo. Skvělá práce! Nebo že by snad byl zádrhel někde jinde? Napadají mě hned tři různé možnosti. Nastíním jen tu nejzávažnější. Selhala snad identifikace osob přicházejících do Evropy a vydávajících se za údajné uprchlíky? Kde byla policie? Kde byly tajné služby? Mají vůbec tajné služby možnost ověřit identitu těchto lidí? Odpovím si sama - NEMAJÍ. Nikdo mi tuto mou domněnku doposud nevyvrátil.
  3. Uprchlíci, integrace muslimů, bezpečnost

    Dnes už snad nikdo nemůže pochybovat o tom, že údajní uprchlíci nejsou žádní inženýři, jaderní fyzici apod. Stejně tak je to s údajně úspěšnou integrací muslimů v evropském prostředí. Prý si máme ZVYKAT na útoky proti nám všem, kteří islám nevyznávají. Já si na žádné útoky nehodlám zvykat, a proto bych vás tímto, pánové a dámy v českém Parlamentu a zároveň také v Bruselu, chtěla požádat o laskavost. Hodláte mi prý možná někdy v budoucnosti přijít zkontrolovat kotel a čím topím, protože to prý možná bude ohrožovat zdraví dalších osob. Když se podívám na statistiku vražedných a sebevražedných útoků spáchaných muslimy, tak bych vás požádala o to, abyste preventivně prováděli podobnou kontrolu i všech osob (nejenom muslimského vyznání) zda náhodou ve svém domě nevlastní nůž, zda náhodou nejsou majitelem auta či dokonce řidičského průkazu, či náhodou neskladují nějakou chemikálii, která je potřebná k výrobě výbušniny apod. Vždyť i tímto přeci teoreticky ohrožují zdraví dalších osob. Jsem si jista, že vám příprava a schvalování takové směrnice zabere spoustu času a jistě za ni sklidíte úspěch a tučné prémie. Děkovat mi za radu nemusíte.

  4. Rusko - největší nebezpečí a agresor

    No, to je taky dobrá kapitola. Mám dojem, že už nás úplně obsadili Rusové a Číňani. Alespoň tak to vypadá z vysílání České televize (viz dnes, neděle 11. 9. 2016, např. Otázky Václava Moravce a projev pana Bělobrádka, který jsem vydržela poslouchat pouze pár minut), nebo včerejší vychvalování projektu Hestia na Českém rozhlase Dvojka a veřejné přihlášení se jeho čelného představitele k setkání s panem Sorosem - americkým miliardářem rozvracejím fungující státy... No tak tedy nevím... Já tady ruská vojska a letadla přelétající nad českým územím tedy nevidím. Jediný, kdo se tady s podporou stávající české vlády "promenáduje", jsou Američané. O cvičení Ample Strike raději ani nemluvě a o možnosti přeletu amerických dronů, které budou nad územím České republiky sbírat stategické informace, už raději pomlčím. Doufám, že i Vy, pánové "četníci" světa, si nás, Českou republiku, pozvete k sobě domů, abychom si i my mohli pěkně osnímkovat Vaše území, zmapovat telefonní připojení, hovory apod. Už se nemohu dočkat pozvánky. Děkuji.

Shrnutí

Když to všechno shrnu, tak docházím k závěru, že se jako spořádaný občan České republiky dostávám do situace, kdy jsem kontrolována doslova a do písmene na každém kroku (o živnostnících a malých podnikatelích raději ani nemluvě), ale přitom nemám žádnou záruku bezpečí, kterou by mi stát poskytl. Ba přímo naopak. Mám se smířit s tím, že jako nezahalená žena budu vystavena útokům, že někdo z mých blízkých příbuzných či přátel se ocitne na nádraží, kde ho zfanatizovaný člověk pobodá nebo dokonce "vyhodí do povětří" apod.

Promiňte mi. Já se všem, kterých jsem se mohla dotknout, velice omlouvám. Ale s takovou budoucností se já osobně nesmířím. A udělám vše pro to, aby to takto nedopadlo.

Ing. Karin Szczyrbová

Moravskoslezský kraj, Národní demokracie, č. 41

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama