Ing. Alena Vitásková

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.09.2016 2:46:41

13. den kampaně do Senátu – 13. 9. 2016

13. den kampaně do Senátu – 13. 9. 2016

Průběh 13.dne kampaně

 ·        Těšila jsem se po jednodenní přestávce, že jsem zpět v terénu

·        Ranní káva – se protáhla na dopolední kávu s přáteli – seniory, patrioty Ostravska. Nebyly to vzpomínky na, ale informace jak se žije seniorům.

·        Pokračovali jsme na další jednání, příprava na prezentaci mého programu do Senátu.

·        A pak již příjemná diskuse s voliči ve Staré Vsi nad Ondřejnicí. Byli jsme v časovém skluzu, ale setkání stálo za to. Mám radost a jsem si jista, že tito lidé mají zájem na tom, aby se z Ostravska stalo místo pro život mladých, aby jejich děti,  vnuci tu žili spokojeně, měli pracovní příležitosti. Očekávají vizi pro Ostravsko.

·         Pokračujeme (tentokrát s větším skluzem) do Šenova, tam se setkáváme se zájemci o setkání na dvou místech. První místo setkání – před MÚ, příjemné posezení s lidmi, kteří se názorově neliší od těch, kteří nemají strach promluvit. Je to tristní.

·         Druhé setkání v místní restauraci je opět velmi inspirativní. Lidé, se kterými jsem se setkala, toho vědí tolik, jak o podpoře obnovitelných zdrojů, „podivuhodných zákonech“, které tu lumpárnu podporovaly. Jestli si někdo myslí, že se vše zametlo pod koberec, tak u lidí určitě NE!

·         Všichni mi přejí úspěch ve volbách, a podporu. Jeden z diskutérů mi na závěr  řekne: „držte si knoflík“ chvíli nechápu, pak dodá „přeji vám hodně štěstí, já jsem kominík“. Není to krásné?!

·         Další z přítomných mě informuje, co se děje v Havířově – Šumbarku, údajně se tam stěhují imigranti. Nevím, přece by to vláda před obyvateli Ostravska netajila!!!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama