ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2016 7:58:55

Teritorialita exekutorů, soudcovská samospráva

Teritorialita exekutorů, soudcovská samospráva

Seminář v Poslanecké Sněmovně k ožehavému tématu exekucí a návrhu na zavedení teritoriality exekutorů. Čtvrtek 22.9. ve 13 hod.

Mimo pořadatelů poslance Karla Fiedlera a místopředsedy senátu (a současně zástupce předkladatelů senátní návrhu zákona) Zdeňka Škromacha dále se svými příspěvky vystoupí zástupce Ministerstva spravedlnosti, zástupce exekutorů JUDr. Kučera, ředitel Transparency International David Ondráčka, zástupce Asociace povinných Denisa Rohanová.

V druhé části semináře diskuze na toto téma. Dostane se konečně tento návr na pořad jednání Poslanecké Sněmovny a podpoří jej konečně i vlastní poslanecký klub navrhovatelů? Odpověď i na tuto otázky může naznačit čtvrteční seminář.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama