Karel Pohner

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2016 10:08:40

Nevolte kolaboranty

Nevolte kolaboranty

Jenom nemocný systém je ohrožen. Musíme léčit příčiny nikoliv symptomy.

Někdo je křesťan, někdo buddhista, někdo zase muslim nebo komunista či fašista a někdo nevěří ani sám v sebe. Oprostěme se nyní od toho, co je správné a co je špatné a kdo má nebo nemá pravdu. Islám dává muslimům jasné instrukce a popisuje ne-muslimy jako podřadnou rasu, kterou muslim může zotročit nebo zabít. Z pohledu křesťanské výchovy, kde je na prvním místě tolerance, láska k bližnímu a podvod, lež, krádež nebo vražda kohokoliv (nejenom křesťana) je zločinem, je islám nepřijatelnou alternativou. Ale pro muslima jsme stejně tak nepřijatelní my nevěřící, kteří nechceme přijmout islám. Tyto dva světy jsou prostě neslučitelné a snažit se je propojit je stejně naivní, jako chtít smísit ropu s vodou. Vždy, když se v přírodě potkají dva druhy, dojde k boji a vyhraje ten agresivnější. Nás to pravděpodobně také čeká. Ti chytřejší muslimové vědí, že čas hraje pro ně a spolu s neziskovými organizacemi a islámskými duchovními budou dbát na klid v EU. Ti nedočkaví a hloupí dobývají Evropu "mečem"již nyní, ale každý teroristický čin zpomaluje jejich cestu k ovládnutí Evropy. Tím prakticky škodí islámu, protože upozorňují na budoucí nebezpečí a plaší nás evropské ovce, které mají stále co spásat a nezajímají se ani o historii ani o budoucnost. Naši pseudo-sociální civilizaci je totiž efektivnější ovládnout citovým vydíráním a petro-dolary.


Kdo jsou tedy ti největší zločinci, kteří vedou Evropu do záhuby? Jsou to muslimové? Ne, cesta muslimů je popsána v koránu a je dána příkladem života Mohameda. Jejich cílem je ovládnout svět a mají vynikající výsledky. Na rozdíl od nás jsou odhodlání a jsou připraveni položit za svoji víru i život. Skutečnou příčinou a nebezpečím jsou kolaboranti a retardovaní jedinci na postech našich a evropských politiků, úředníků, novinářů a celé řady vládních i nevládních organizací. Ti jsou ochotni zaprodat a zničit svoji zem, kterou budovali naši i jejich předci celá staletí. Kvůli evropským dotacím jsou ochotni ohrozit i své vlastní děti. Jakým právem? Jak je možné, že německá paní se ani neomluví za smrt nevinných lidí, které zabili jí pozvaní muslimové ani za další zločiny, které páchají? A ještě má tu drzost se s rukama od krve dívat lidem do očí? Je to vůbec možné, že média, která lžou jako když tiskne lidé čtou a firmy v nich inzerují? Je vůbec možné, že lidé chtějí volit strany, které mají ve svých řadách zrádce? Co všechno si ještě necháme líbit?


Jsme ovce, protože v demokratické zemi bychom zrádce neměli volit ani si jich vážit. Je to naše ostuda a my jsme sami zbabělci a pokrytci. My sledujeme a dokonce si sami platíme média, která nám vymývají mozky. Začněme u sebe, buďme féroví, nekompromisní a říkejme otevřeně, co si myslíme kdekoliv a komukoliv a výsledek se dostaví. Nepleťme si rozvahu se zbabělostí a pokrytectvím. Važme si lidí, kteří říkají pravdu. Jsme odtrženi od reality a to je příčina všeho.

Když je loď přetížená na jedné straně a nabírá vodu, tak ji také nevyvažujeme na straně náběru jenom proto, že banda pitomců hystericky hrozí jejím převrácením na stranu opačnou. A Evropa už nabrala hodně vody a čas na její záchranu se krátí. Argumenty, že loď se bude potápět dlouho a že tady na naší části paluby (v ČR) máme jen málo vody (malou invazi) neobstojí. Jsme v bodě zlomu, za kterým už cesta zpět neexistuje nebo by byla velmi krvavá.       

Nevolte proboha strany, ve kterých jsou kolaboranti. Volte prosím korekci příčin, ne symptomů. Když se loď potápí, posádka také neřeší, jestli je čistá paluba nebo natřený stěžeň. Dejte svojí volbou vědět všem stranám, že pravda a vlastenectví se vyplácí a pro bezpáteřní politiky není v politice místo.   

                               

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama