Henrich Štrobl

Už opět ryjem držkou zem...
  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2016 11:49:10

Islamizace Evropy v plném proudu...

Islamizace Evropy v plném proudu...

Takzvaná "pomoc upchlíkům" se nám zvrhla ve sprostou invazi a islamizaci celé Evropy. V dnešní době už jedině velký hlupák nevidí pravou podstatu toho, co se v Evropě děje.

 

 Nebudu zde rozebírat, kdo celou tuhle komedii naplánoval , kdo tahá za nitky a řídí tuhle nechutnou akci. Mám na to svůj názor , který každý nesdílí a názory se různí, každopádně at je správný jakýkoliv názor, jedno je jisté. O pomoc uprchlíkům postižených válkou tady vůbec nejde.

Začalo nám to podle plánu , těch , kteří to celé řídí....válka , zubožení chudáci , kteří prchají před hrůzou z válkou zmítané země. Vzpomínáte si co tehdy bylo hlavním tématem? No přece pomoc lidem , kteří trpí, kteří nic nezmůžou s tím co se děje...Musíme pomoci těm chudákům, protože oni mají svá lidská práva žít v klidu a míru....Nikdo už neřekl , že za peníze pracujících lidí cele Evropy. A tady méně inteligentní jedinci začali hlásat své myšlenky, jak je třeba pomoci chudákům. A ti inteligentní, co na tom vydělavají nechutné peníze, samzřejmě přitakávají jak je skvělé pomáhat "chudákům". A to byl přesně plán těch co to celé řídí...vždy a všude se vlády zemí spolehají na slabou inteligenci svých obyvatel... jedině takové je možné plně ovládat. Takže počáteční plán vyšel....No a co, že par inteligentních lidí už poznalo, že tady nejde o žádnou pomoc...těm "zevřeme huby" uděláme zákon, aby jste nemohli tuto skvělou akci kritizovat a hotovo. Plán jede dál...

Nyní už ale moc o pomoci neslyšíme...Najednou se nám vybarvuje celá sitace do úplně jiných barev... Najednou už se o pomoci mluví jen okrajově, hlavním tématem dneška je začlenění islámu do Evropy, naučit lidi aby přijali tuhle zrůdnou ideologii aby si zvykali na teroristické útoky, aby si zvykali na to, že muslim může znásilnovat děti, že může ve jménu Aláha zabíjet. A muslimové už pomalu začínají vystrkovat růžky..Chtějí svoje práva, chtějí aby se Evropa přizpůsobila jejich zvykům. A opět méně inteligentní jedinci mávnou jen rukou a řeknou, vždyt na tom nic není, par muslimů si tu chce žít v klidu a míru...Opět podotýkám, za Naše peníze. Ono totiž vše začíná nenápadně...jako třeba vyjímka pro "halal" porážky...Moc lidí o tom neví, nikoho to nezajímá však to je taková blbost...Ale ona to není blbost on to je velký průšvih... Tento způsob zabíjení zvířet je u nas brán jako týrání, za které hrozí vězení. Jestliže jim tohle dovolíme, vzniká velice nebezpečný precedens. Jestli, že jsme jim kvůli jejich víře dovolili porušovat zákon ohledně týraní zvířat, proyč by nemohli porušovat i zákon o znásilňování dětí? Nebo třeba o ukamenování vlastní manželky...Co je ale nejhořší, jim už tady v Evropě začíná procházet více než jen porážka "hala" Jim už začíná procháze znásilňování...zatím tedy ne veřejně ale prostě tak, že policie jen nekoná, prochází jim zde i bigamie , která je rovněž trestná. Takže nas tato situace nasměřovala do naprosto absurdní situace , kde si muslimové prostě prosadí svoje zvěrstva ve jménu svého nábožensttví. Je nepochopitelné že v Evropě , kde je zakázána propagace fašismu a nacismu, je povoleno náboženství, které má neuvěřitelně nelidské základy, schvaluje násilí, vraždy, a v podstatě i genocidu, jelikož podle koránu by měl být každy bezvěrec zabit. Takže až jich tady bude dostatečné množství..tak si prosadí svoje zákony a pak budou Evropany vyvražďovat podle práva a bez trestu.

Pokud tuhle naprosto jednoduchou skutečnost někdo nechápe, je hlupák. Je jasné že vrcholní politici Evropy to moc dobře chápou a dělají to pro peníze. Bohužel k tomu jim dopomáhá slabá inteligence právě těch , kterých se to dotkne nejvíce . Pokud si položíme otázku, proč tohle všechno je taková komedie a musí se na to jít od lesa, tak máme jednoduchou odpověď. Kdyby byl islám slučitelny s Evropu tak by jsme prostě řekli ano přijďte a budem žít společně...jenže Islám není a nikdy nebude slučitelný s Naší kulturou a proto, ti co se snaží Evropu islamizovat to dělají takhle složitě. Už Kadáfí za svého života veřejně prohlásil, že islám dobude Evropu beze zbraní....Byl to jasnovidec a nebo tenhle plán existuje již dávno? Odpověď nechám jen na Vás.

Bez ohledu na to kolik zastánců tahle kolonizace Evropy má, se Evropa žene do války a ne proti Rusku, jak nám tady zastánci NATO tvrdí...ale bude to náboženská válka muslimů proti evropanům. Tedy jestli se vůbec evropané na něco takového zmůžou. Ale odpor proti muslimům v poslední době napovídá , že ano...V opačném případě, už nebude za par let Evropa. Bez ohledu na to kolik občanů je dnes proti válce, bez ohledu na to kolik lidí dnes podporuje migraci za současné situace, je válka jediné řešení jak osvobodit evropu nejen od muslimů ale od nenažraných politků, kteří zaprodali své vlastní občany aby si naplnili svá konta . A jestli v dnešní situaci někdo nechápe vážnost cele situace je buď opravdou trouba a nebo nenažrané prase, co by kvůli penězům zabilo i vlatsní matku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama