Mgr. Kateřina Valachová, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2016 20:34:00

Ministryně Valachová navštíví Jihomoravský kraj

Ministryně Valachová navštíví Jihomoravský kraj

Ve čtvrtek 6.10. 2016 navštíví Jihomoravský kraj ministryně školství Kateřina Valachová a předseda poslanecké sněmovny Jan Hamáček.

 Kateřina Valachová spolu s hejtmanem Michalem Haškem zavítají nejdříve v 9:00 na Zahradnickou fakultu Mendelovy univerzity v Lednici, kde se sejdou s vedením, ovocnáři a vinaři.

V 10 hodin pak paní ministryně, předseda poslanecké sněmovny a pan hejtman zavítají do Nemocnice Břeclav, kde předají první várku nových nemocničních lůžek. Do nemocnice jich směřuje celkem 100 ze 430, které kraj letos pořizuje za 15 milionů korun. Po krátkém jednání bude v cca 10:45 prostor pro média v předsálí velké zasedací místnosti.

Následně se uskuteční v 11:20 návštěva stanice vodních záchranářů na Nových Mlýnech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama