Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.10.2016 0:37:31

Naštěstí nám nevyšla Praha olympijská...

Naštěstí nám nevyšla Praha olympijská...

Jako národ máme divné zvyky, naši sportovci jezdí na Olympijské hry, aniž by je někdo pozval a vlastně si udělají výlet, protože v zahraničí na to nehrají.

 Davová psychóza českých rádoby politiků kdo víc...


    Kdo z koho, nebo kdo víc odmění pana Bradyho, který se valí ze sálu do sálu v těsném doprovodu svého synovce, tak by se dala nazvat psychóza tohoto týdne.
    Proč jsem vlastně vzpomněl Prahu olympijskou; všichni jsme v létě byli svědky, jak si naše rychlobruslařská hvězdička vymáhá start na Olympijských hrách. Prostě se rozhodli, odletěli a hádali se s olympijským výborem o možnost startu někoho, koho nikdo nepozval. Zaplatili se právníci a různí lidé okolo a letělo se zpět, asi je to v nás, ale současná kauza je tomu nápadně podobná..., přestože jsme nikoho nepozvali, tak někdo stejně přijede, ale můžeme zato sledovat, jak se vyvíjí tato podobná situace okolo pana Bradyho v Čechách.
    Prostě přijel do Prahy a sbírá jedno ocenění a uznání za druhým, úplně stejně jako návštěva z Číny, ostatně i ta dostala klíč od "Obce Pražské", kdy mi nevadí stav, ale způsob jakým se to provádí, přece není možné jen tak "mír nix dýr nix" nakrmit vlka a nemít kozu. Evidentně jsme náš těžký socialismus povýšili někam, kam se ještě nikdo nedostal.
    Teď si představte tu Olympiádu, jak by se začali sjíždět sportovci z celého světa a začali se dožadovat účasti v soutěžích. Napřed by asi dostali nějakou tu medajli, posléze možná ocenění a ti neodbytní i klíč "Obce Pražské". Prostě bychom jim neuměli vysvětlit, že se musí přihlásit do soutěží, kvalifikovat se a posléze být vysláni sportovním svazem.
Tak Pán Bůh zaplať, že tu Olympiádu v nejbližší době mít nebudeme...

J. D.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama