Ing. František Tomášek

  • Soukromníci
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,95. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.11.2016 21:03:40

Strašidlo socialismu obchází Evropskou unií.

Strašidlo socialismu obchází Evropskou unií.

Klasickým příznakem socialismu a zejména jeho současné recidivy je nerespektování všech možných zákonů, v tomto případě fyzikálních, čili tzv. lhaní svým občanům. Mnohem lehčí je lidi oklamat, než je přesvědčit, že jsou klamáni (Twain).

Podnikáte v zemědělství a jako zemědělce Vás nenechávají klidným státem a EU podporované investice, které mají zlepšit stav životního prostředí. Sám říkáte, že v devíti z deseti případů jde o projekty, které naopak přírodu poškozují. Které to jsou například?

 Rozsah této jediné otázky je tak široký, že doporučuji k prostudování článek http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Frantisek-Tomasek-108491/clanek/EU-ma-zakotveny-autodestrukcni-mechanismy-ktere-zpusobi-samozniceni-71422

   Nejhorší na celé tzv. obnovitelné ekologické energii je skutečnost, že je jedním z důvodu neperspektivnosti EU, zejména pro ČR. Podvod na našich občanech spočívá v tom, že náklady například na zbrojení, na školství, zdravotnictví, důchody atd. se mezinárodně srovnávají v procentech národního důchodu. Pouze produkce tzv. ekologické energie se porovnává v procentech z celkově vyrobené elektrické energii. Naše spotřeba na obyvatele dosahuje takové výše, že jsme na druhém místě v celé EU. Každému je jasné, že to není způsobeno spotřebou domácností, ale spotřebou průmyslu, který je ve vlastnictví zahraničních firem zejména německých. Naší občané mají tak prakticky nejdražší cenu eklektické energie v celé Evropské unii a celá produkce „obnovitelné“ energie tak ožebračuje naše obyvatele (Klaus).

Popírání fyzikálních zákonů je nejlépe dokumentovatelné na příkladu přídavků bioenergie do benzínu a nafty. Na výrobu 1 litru lihu přidávaného do benzínu se spotřebuje až dvojnásobek energie, než je v lihu obsažena. Znamená to zároveň dvojnásobnou produkci CO2 a bez dotace je tento systém neudržitelný. Totéž platí u pěstování rychle rostoucích dřevin, kde výsledek (i když elektrárny vykazují výrobu elektřiny) je záporný. Produkt obsahuje až 80% vody. My pamětníci socialismu jsme podobnými nesmysly trpěli 45 let a domníval jsem se, že už se na to nebudu muset „do konce života“ koukat. Mýlil jsem se.

Socialismus vystrkuje růžky v celé Evropě, a to hlavně pod vedením států, které socialismus minul. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama