Mgr. Ing. Ivana Řápková

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.05.2011 12:02:32

Odstupuji z funkce zastupitelky Chomutova

Odstupuji z funkce zastupitelky Chomutova

Nechci odbývat činnosti, které souvisí s funkcí zastupitelky ani poslankyně. Kromě běžných povinností poslankyně ve sněmovně jsem časově velmi zaneprázdněna v souvislosti s návrhy, které předkládám. Občanům zůstávám k dispozici.

Vážení přátelé,

ráda bych Vám oznámila, že jsem se v pondělí 16. června 2011 rozhodla skončit jako zastupitelka. Vzdání se zastupitelského mandátu Statutárního města Chomutova jsem zvažovala již delší dobu. Jsem zvyklá věnovat se své práci naplno.

Nechci odbývat činnosti, které souvisí s funkcí zastupitelky ani poslankyně. Kromě běžných povinností poslankyně ve sněmovně jsem časově velmi zaneprázdněna v souvislosti s návrhy, které předkládám. Mimo jiné jsem členkou dvou  sněmovních výborů, místopředsedkyní podvýboru a stálé komise.

A hlavně, každé pondělí jsem v kontaktu s Vámi občany ve své poslanecké kanceláři. Samozřejmě si se mnou můžete sjednat schůzku i mimo tradiční pondělky. A právě i vůči Vám, občanům, poslední dobou cítím značnou časovou tíseň. Raději se budu věnovat řešení Vašich problémů, než sedět nad stohy papírů, které jsem si musela načíst na jednání zastupitelstva.

Děkuji za dotazy, které mi posíláte, a přeji Vám krásný den!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama