Michal Šťovíček

  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.11.2016 22:03:28

Zatracená rodina

Zatracená rodina

státní diskriminace a nulová podpora rodin

 

Nebudu podrobně rozebírat problematiku v rovině  státní podpory rodin, myslím že všichni jsou si vědomi co pro nás vláda dělá a nedělá.

Tleskejme si.

V době nízké nezaměstnanosti, nedostatku pracovních míst je podpora státu v rodinné otázce stále v nedohlednu. Je zajímavé ze paní ministryně Marksová začíná protlačovat prioritu této země ba i Evropy jako takové, no nedivme se, vždyť se blíží volby…. Jak jednoduchý trik a protiřečící si duchu ČSSD.

Vraťme se k samotné myšlence Proč !!!!!

Rodina = základ státu, děti = podpora budoucí kvalifikace,  celkově se rovná prosperující budoucnost naší země. Tvorba podmínek a podpora rodin je v tomto státě na nule ba si někdy myslím že stát jedná s diskriminující perzekucí. Nepomůže , nedá, nepodporuje, jak finančně tak pracovně právně. Ať si soudruh Sobotka s Babišem zkusí žádat o pracovní místo po mateřské !! Každý zaměstnavatel je pošle do temné dírky, Taková je realita. Nedej bože když je matka samoživitelka, to je potom starostí. Co podpora párů kteří se o děti snaží  a financují si nemalé částky za reprodukční medicínu?

 Kde je ta zatracená podpora toho našeho zkurveného (zničeného) státu?

 Koho náš stát podporuje je naše cikánská minorita, ano to by byl přeci rasizmus nepodpořit je. Hned by na to všechny neziskovky světa také poukazovali že. ( nejsem rasista, jsou i tací kterých si vážím)

Bílá rodina úplná nebo neúplná je v ohledu podpory úplně ponechána na pospas, nezájem, postarejte se.

 ČSSD umí sypat zlaťáky, ale sype je na špatné hromádky.

Hromádky jako uprchlíci a jiné hnojiště.

Prostě rétorika tohoto státu: “máš rodinu, tvůj problém.” naopak budeme z tebe více Vysávat. Nemáš, nebo nechceš rodinu jsi na tom skvěle.

Ano, vím, není to jen o penězích ale i v legislativě též pokulháváme a to dost, prostě pro rodinu a její ochranu nic, jedno velké hnědé......

Sobotka vlastně jde s dobou Evropského trendu: kašlem na občany, podporujeme štvavou politiku USA a zároveň vítáme naše muslimské bratry kteří nám pomohou v rozkvětu naší evropské kultury která už tak dost upadá. Islámská rodina= to nejlepší pro evropskou integraci v globálním světě 21 století. Dnešní politici co se ohánějí výkřiky typu: migranti spása naší neplodné kultury jsou podle mého názoru velice pro nás nebezpeční.


Proto na vás apeluji, až půjdete k volbám vzpomeňte si, kdo zradil českou rodinu………...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama