Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2016 17:41:00

Jasné zákony a nižší daně zlepší nabídku práce

Jasné zákony a nižší daně zlepší nabídku práce

Zaměstnanci a podnikatelé jsou základním pilířem prosperity naší země. Stát se však k podnikatelům i zaměstnancům chová macešsky a tím doslova podřezává větev vlastní prosperitě.

Stát na podnikatele uvaluje nové a nové povinnosti, pravidla přitom mění několikrát do roka. Žádný podnikatel si nemůže být jistý, že to, co platí dnes, bude platit i zítra. V takovém nepředvídatelném prostředí lze jen těžko plánovat a být spolehlivým zaměstnavatelem.

Místo utrácení peněz daňových poplatníků na všemožné dotace pro vybrané firmy stát musí snížit daně a odvody, které platí zaměstnanci a živnostníci. Dosavadní politika státu staví zaměstnance a podnikatele proti sobě, a to musí skončit. Nabízíme sérii řešení této situace. V prvé řadě chceme snížit zdanění práce a povinné odvody. Za druhé umožníme pružnější zaměstnávání lidí bez svazujících pravidel zákoníku práce. Pracovní trh tak bude pružnější a zaměstnavatelé se nebudou zdráhat přijímat nové zaměstnance. Přibude pracovních míst, klesne nezaměstnanost a lidem stoupnou čisté mzdy.

Petr Mach,
předseda Svobodných

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama