Adam Čuřín

  • ANO 2011
  • Vlašim
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.11.2016 22:10:22

Ministerstvo vnitra zřídí "Odbor proti dezinformacím"?

Ministerstvo vnitra zřídí "Odbor proti dezinformacím"?

Nechce se mi věřit, že tento "totalitní" nápad, bude opravdu zaveden od ledna jako součást plánů a strategie ministerstva vnitra.

Zcela vážně zřejmě p.Chovanec chce na ministerstvu vnitra zřídit odbor proti dezinformacím? Údajně proto, aby pomohl vyvracet dezinformace, které zde šíří mimo jiné hlavně  "špioni z Ruska". A každého, kdo se jen pokusí sdělit informaci např. o zoufalém stavu a nesmyslných nařízeních z EU, případně zmínit co vše páchají imigranti např. ve Švédsku, Německu, Francii a dalších státech, kde již zcela jistě začíná původním občanům docházet, jaké problémy imigrace přinesla a ještě přinese a tisk ani televize nikdy tyto skutečnosti nesdělí.. tak ty je nutné rychle umlčet? Vše zajistí odbor, pro který by byl lepší název TOTALITNÍ CENZURA MINISTERSTVA VNITRA. Svobodu slova, jednu z hlavních věcí ze základních lidských práv a svobod je nutné žřejmě velmi rychle odstranit, nebo potlačit, aby se prostě mohlo zcela regulerně jen lhát a nesdělovat občanům - to co není v zájmu vládnoucích elit a neukazovat pravou skutečnost a tvář pomalu se hroutích systémů.Občan (volič), ale není hlupák! postupně stále více hledá cestu ze současných "provařených zaplacených medií" a je jasné, že čím větší represe bude vyvíjena, tím větší bude touha po pravdě a svobodě a odklon od mainstreamových médií k médiím alternativním. Také bude zajímavé, kdo bude hradit tyto náklady? Samozřejmě, že opět občan - volič, který paradoxně nebude mít možnost svobodně se vyjádřit? Možná tyto zoufalé kroky, ještě více urychlí pád stran a politiků, kteří stále ještě jednají v "jiném" zájmu, než jsou zájmy našeho národa a jeho obyvatel.Napadá mě jediné - zoufalí lidé dělají zoufalé činy... 


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama