Ing. Václav Votava

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.11.2016 13:36:00

Nechceme podporovat nadnárodní firmy na úkor občanů

Nechceme podporovat nadnárodní firmy na úkor občanů

Plán na zrušení daně z dividend ČSSD nikdy nepodpoří! Nejde jen o to, že by Andrej Babiš na této legislativní změně sám mohl vydělat 4,5 mld. Kč, ale hlavně proto, že tento krok jde proti základním programovým principům vlády.

Argument Babiše o zamezení odlivu peněz do zahraničí tak může být pouhou zástěrkou pro jeho vlastní profit.

Sociální demokraté jsou proti daňovým úlevám jen pro bohaté podnikatele. Principem politiky ČSSD je podporovat rodiny s dětmi, nikoliv jen rodiny miliardářů.

Ostatně nevím, v jaké vládě to pan ministr Babiš vlastně sedí. Zda ve vládě Bohuslava Sobotky, nebo v kabinetu Petra Nečase či Mirka Topolánka, když od něj v posledním týdnu slyšíme oživovat staré „dobré“ pravicové recepty. Minimální role státu, minimální daně firmám, úleva těm nejbohatším podnikatelům – tohle nepodporuje sociálně citlivou společnost, to není nic, co by ČSSD měla občanům této země doporučovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama