ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.11.2016 16:08:00

S oceněním Bangy to myslí paní Kolínská vážně? Pochybuji o jejím duševním zdraví

S oceněním Bangy to myslí paní Kolínská vážně? Pochybuji o jejím duševním zdraví

Reakce na prohlášení Petry Kolínské v souvislosti s kauzou "Banga versus Ortel":

Petra Kolínská ze strany Zelených se vyjádřila: "Hudebník Radek Banga se s tím snaží nejen svojí tvorbou bojovat. Řadu let se podílí na projektu ´Když chceš, tak to dokážeš´, zaměřeném na prevenci rizikového chování, spolupracuje na mnoha charitativních akcích. Za své statečné vystoupení proti nenávistné muzice dnes čelí výhrůžkám a zastrašování. Nejen proto jsem jej dnes navrhla na udělení Ceny hlavního města Prahy. Jsem přesvědčena, že si jí dnes zaslouží tak jak málokdo."

Pokud paní Kolínská myslí svá slova vážně, řečeno slovy klasika.. ´lze s úspěchem pochybovat o duševním zdraví této náměstkyně pražské primátorky´. Slyšela paní Kolínská texty jeho "písniček"?? Nebo že by se jí tyto texty líbily?? Opravdu nechci, aby naše děti inspiroval člověk, jehož texty jsou snůškou nejhrubších vulgarit. Jestli někdo někde ´píská´, je jeho věc, ale návrh na Cenu hlavního města Prahy je výsměch a absolutní nesmysl! Ať se na svůj nápad zeptá například řidičů v kolonách... Poženou ji klackem. Kdyby se starala o to, o co má, udělala by líp.

A panu Bangovi můžou udělit třeba Cenu Strany zelených. Tam by třeba se svým návrhem uspěla.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama