ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.12.2016 12:54:00

Musíme jednat a nejen vyjadřovat soustrast

Musíme jednat a nejen vyjadřovat soustrast

Reakce na teroristický útok v Berlíně

 Je to hnusná zbabělost a prasárna. Paříž, Brusel, Londýn, Berlin... Kolik ještě poteče krve, než Junckerové, Mogherini, Merkelové, Sobotkové a další pochopí, že vstřícná politika k lidem, kteří si neváží lidského života, natož pak našich hodnot, povede jen k dalším krveprolitím. Musíme jednat, a nejen vyjadřovat soustrast. To nikomu nepomůže. Navrhli jsme zpřísnění azylového zákona, zvýšení rozpo¨čctu na bezpe¨čcnost a obranu, zpřísnění dohledu nad církvemi. To vše má vláda rok na stole. Proč to nepodpořila? Tak doufám, že teď už snad alespoň některé naše návrhy podpoří.

Od začátku bylo téměř jisté, že jde o teroristický útok. Náklaďáky většinou náhodou do lidí na vánočních trzích nenajiždějí. Jen byla opět snaha to bagatelizovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama