Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.12.2016 12:12:00

Ráda pomohu potřebným, ale ne za cenu života mých vlastních lidí

Ráda pomohu potřebným, ale ne za cenu života mých vlastních lidí

z Facebooku

 Právě jsem hovořila s mojí nejlepší kamarádkou z dětství, která žije s rodinou v Berlíně. Je šokovaná, plakala a zcela nepokrytě říkala, že má strach.

Nemohu slovy popsat, jakou lítost prožívám s ní, s pozůstalými, raněnými a všemi lidmi v Berlíně. A neustále se ptám dokola, jak je to možné? Jak dlouho bude Evropa slepá? My všichni sklízíme výsledky tragicky chybné politiky široce otevřené náruče a multikulturalismu. Jako žena, matka i jako politik odmítám tleskat rádoby vznešeným myšlenkám, které jsou vykoupeny životy nevinných lidí. Ráda pomohu potřebným, ale ne za cenu života mých vlastních lidí.

Nevěřme politikům, kteří nám říkají, že se musíme obětovat pro nějaké dobro. Nemusíme! Máme právo žít v bezpečné zemi. A pokud to v tuto chvíli znamená kontrolu hranic či důkladné prověřování těch, co k nám chtějí vstoupit, tak je to naprosto legitimní.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama