TOP 09

Víc, než si myslíte
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.12.2016 19:21:00

Krumlováci zlomili odpor hejtmana a žluté autobusy jsou zpět

Krumlováci zlomili odpor hejtmana a žluté autobusy jsou zpět

Tak dlouho hejtman Jiří Zimola chodil se džbánem pro vodu, až se veřejnost dopálila! I tak by se dal parafrázovat boj Krumlováků proti zrušení možnosti přepravy mezi Budějovicemi a Krumlovem „žlutými“ autobusy.

 Petici, která požadovala obnovení možnosti cestovat mezi těmito dvěma městy, podepsalo na 1100 Krumlováků, kteří argumentovali, že se zrušením rychlého přímého spoje se navýší počet individuální automobilové dopravy. Málokdo totiž chce cestovat ráno do práce „okružní“ jízdou s dotovanými krajskými dopravci.

"Jsem rád, že v kauze Regiojet nakonec zvítězil zdravý rozum a naši občané budou moci od ledna znovu využívat tuto linku na svých cestách do Budějovic a zpět. Projevil se hlas veřejnosti, který ani hejtman nemůže opomíjet. Výsledkem navíc nebude jen obnova spojů, ale i rozšíření o ranní a večerní linku. Jezdit se také bude za dotovanou cenu, i když Regiojet krajskou dotaci nedostává," informoval náš krumlovský radní Martin Lobík.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama