Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.01.2017 11:01:00

Chtěl prostě sex za každou cenu! My prosazujeme nulovou toleranci...

Chtěl prostě sex za každou cenu! My prosazujeme nulovou toleranci...

„Chtěl jsem prostě mít sex za každou cenu“, řekl před soudem v Berlíně minulý týden šestadvacetiletý pákistánský migrant Asif, který je obviněn ze znásilnění a z dalších pěti případů sexuálního napadení.

Je to další v dlouhé řadě odporných násilných činů, které páchají migranti na evropských ženách.

Pákistánec se ke všemu doznal a jako důvod před soudem uvedl, že pro migranta je velmi těžké si najít partnerku. K činům došlo mezi 29. dubnem a 25. červencem letošního roku, přičemž dodávám, že v Pákistánu není válka, takže se jedná opět, jen a pouze o dalšího ze statisíců muslimských ekonomických migrantů, který přišel do Evropy nelegálně, jen parazitovat a zneužívat naivní benevolenci a hloupost stávajících evropských vládnoucích elit.

A jak víte, také Sobotkova a Babišová vláda i v současnosti kontinuálně přijímá NATRVALO do České republiky migranty z muslimských zemí.

Nejhůře ze všech Pákistáncových obětí dopadla žena, kterou muž zaskočil přímo na ulici. Sdělil ji, že má v ten den narozeniny a začal jí dávat sexuální návrhy. Když jej žena odmítla, tak se na ni vrhl a strhl ji k zemi. Tam ji začal líbat a osahávat. Následně obžalovaný provedl nechráněný vaginální pohlavní styk proti vůli napadané ženy.

Ve svém prohlášení pákistánský násilník před soudem konstatoval, cituji: „Chtěl jsem prostě mít sex za každou cenu. Před útoky jsem vždy navštívil bar nebo restauraci a notně se posilnil alkoholem. Do toho jsem navíc kouřil marihuanu“. Konec citátu.

Pachateli hrozí trest vězení mezi třemi lety a třemi měsíci až třemi lety a devíti měsíci. Soud bude pokračovat v pondělí 2. ledna.

Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) říká jako jediná strana v Parlamentu od počátku jasně a na rovinu – prosazujeme nulovou toleranci nezákonné migrace a migrace z muslimských zemí a požadujeme zákaz propagace islámského práva šaría a džihádu na území naší republiky. Jen tyto kroky vedou k bezpečné České republice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama