Ing. Daniel Januj

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.01.2017 7:34:48

Hrůzný plán islamizace Evropy Husseinu Obamovi zatím vychází...

Hrůzný plán islamizace Evropy Husseinu Obamovi zatím vychází...

Vzpomínáte si na velkou aféru s odposlechy telefonů a sledování emailů evropských politiků ? Ano, to byl začátek dobře promyšlené islamizace Evropy a uvolnění hranic pro příliv migrantů. Původně to byli inženýři a doktoři, co šli pomoci Evropě....

96 Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

 Začalo to již samozřejmě dříve, ale normální občan si mohl všimnout začátku dění přeměny Evropy v době, kdy byly odhaleny nelegální odposlechy významných evropských politiků, podnikatelů a prostě vlivných v Evropě. 

Kdo a proč na tom měl tehdy zájem nám moc nedocházelo a jelikož se nás to netýkalo, tak to problém nebyl. Jenže se nás všech to začne týkat velice brzy...

Po skandále s odposlechy se americká strana omluvila evropským politikům za šmírování a nedlouho po té se potkali Hussein Obama s Merkelovou, Hollandem a ostatními. Čím vyhrožoval zakuklený muslim, který se jako rodilý občan africké Keni, po zfalšování rodného listu stal americkým prezidentem těmto evropským státníkům ?? To dnes zatím nevíme, možná to ukáží dějiny. 

Jisté však je, že Hussein Obama společně s Clintonovou a ostatními parazity podporoval a založil Islámský stát, aby rozpoutal válku v Syrii a pomocí neziskovek a jiných tzv. humanitárních organizací rozproudil hromadnou migraci a islamizaci  Evropy. 

To se mu jako poslušnému muslimovi velice daří. Co muselo býti v odposleších mailů a telefonů tolik zásadní pro výše uvedené statníky, aby takto prodali Evropu ? Kolik krve mají dnes evropští státníci na rukou nyní ?

Splnil Hussein Obama a jeho parta muslimům jejich odvěké přání vytvořit v Evropě Chalifát ?

Má náš pan premiér a ostatní členové vlády též krev na rukou, jako evropští leadři, že musí poslouchat a islamizovat Česko ???

Těchto otázek bychom si měli všímat a hledat na ně odpovědi.... Zatím co nás naše media krmí nesmysly, na tyto otázky nikdo neodpovídá, ba se je bojí i položit. Hlavně že za všechno může Putin... :-)


Daniel Januj

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama