Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.01.2017 18:00:04

Bohuslave, Bohuslave máš poslední šanci zachránit tvář strany a rozpustit vládu

Bohuslave, Bohuslave máš poslední šanci zachránit tvář strany a rozpustit vládu

Nikdo Ti už nesundá kabát z ostudy za odvolání vlastních ministrů, který si navlékl ČSSD, ale postav se realitě a zaboduj!

Penalta pro p. Bohuslava

    Podle čeho se vlastně pozná dobrý hráč..., jasně je vždy jistý, pevný v rozhodnutí, ale nezaváhá, když má skórovat! Snad nikdy nebyla v politice větší šance bodovat v souboji o politickou popularitu a přízeň voličů, než nynější stav volného pádu všeho, co se děje ve vládě.
      Jasně, p. Dientsbier nebyl nejlepším ministrem a už vůbec nebyl užitečný, ale ostatní pracovali, tak proč tedy čistky ve vládě, a to na úkor pouze jedné strany? Nebo se snad ČSSD bojí koaličních partnerů, že by ji snad nevzali do přístí vlády? 
      Není-li tomu vskutku takto, proč se zde "nehýbe ani stéblo" a vše je vlastně v pohodě, přestože ostatní ministři, daleko horší než ti z ČSSD (např. p.Ťok), si svoje křesla uhájili, ba co víc, jsou za svoji liknavost i chváleni.


P. S. Čekat na Šlachtu je zbytečné, ten už je po pár zásazích (na objednávku) uklizený...

Takže míč je na bodě a kdo kopne!

J. D.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama