Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.01.2017 6:32:00

Svobodní odmítli nabídku ODS

Svobodní odmítli nabídku ODS

V médiích se objevily spekulace o tom, že ODS oslovila k předvolební spolupráci také Stranu svobodných občanů. Petr Mach, europoslanec (byl předsedou Svobodných, když nabídka přišla; nyní znovu na funkci předsedy kandiduje), uvádí:

"Republikové předsednictvo Svobodných jednomyslně nabídku od ODS k účasti na jejích kandidátkách pro volby do Poslanecké sněmovny s díky odmítlo. Svobodní nechtějí vyměnit své dlouhodobé cíle za místa na kandidátních listinách ODS. Svobodní vznikli právě proto, že ODS, když byla u moci, navzdory slovům o snižování daní a nepředávání pravomocí na Brusel, daně zvyšovala a podpořila Lisabonskou smlouvu, která fatálně Českou republiku oslabila a dala Bruselu pravomoc diktovat nám svou migrační politiku. Regionální představitelé ODS jsou stále ti stejní kmotři jako dřív. Svobodní půjdou do voleb samostatně s cílem, kterým je suverénní Česká republika s nízkými daněmi bez kvót a zbytečných regulací."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama