ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2017 13:13:54

Politická korektnost jako cesta do pekel

Politická korektnost jako cesta do pekel

Otevřená náruč Evropské unie k ilegálním migrantům má za následek bezpečnostní a zdravotní hrozby, rostoucí sociální nepokoje a zvyšující se hrozbu terorismu.

Minulý týden jsem se zúčastnil zasedání Rady Evropy. Během zasedání jsem se potkal také se starostou Štrasburku. Společně se mnou byl na schůzi také předseda Rady Evropy. Snad každá druhá věta předsedy začínala slovy „musíme pomáhat všem imigrantům a vytvářet jim tady dobré podmínky....“

Takovýchto frází mám už vážně po krk. Pořád dokola jak musíme pomáhat a snažit se. Taková cesta je pouze zatloukání dalších hřebíků do rakve Evropy pod záštitou „pseudohumanismu“. Za politickou korektností a takovými frázemi se skrývá pouze neschopnost či strach připustit, že máme nepřítele, kterého musíme jasně pojmenovat. Jak jinak proti němu chceme bojovat? Neustálým opakováním korektních sloganů typu „musíme převzít svůj díl solidarity“ nebo „musíme se více semknout“? Přesně tato neschopnost dosavadní politiky Evropské unie, má za následek pouze bezpečnostní hrozby spojené s terorismem. Pokud s tím skutečně chceme něco dělat naše „otevřená náruč“ musí skončit! V první řadě musíme zabránit tomu, aby se nelegální imigranti vůbec dostali na území Evropy. Je třeba si konečně připustit, že se takovému náporu nedokážeme dlouhodobě ubránit. Řešením proto musí být, zřízení detenčních center a azylová řízení ve třetích zemích. Jedině tak zajistíme, aby se do Evropy dostali pouze lidé, kteří mají na azyl prokazatelný nárok.

Stále se ovšem nic neděje a do Evropy tak dále přicházejí další teroristé a radikálové. Po Evropě se jen tak potulují statisíce lidí, o kterých vůbec nic nevíme! Evropa ale pořád čeká. Pokud přijde řešení příliš pozdě, za politickou korektnost se už nikdo neschová!

Psáno pro blog.idnes.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama