Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.02.2017 16:42:02

Mládek hřímá z MPO a ČNB bude i nadále ohýbat hrb našich dělníků

Mládek hřímá z MPO a ČNB bude i nadále ohýbat hrb našich dělníků

Ministr Mládek se chlubí, jak se mu s průmyslem daří (na úkor lidí zaměstnaných v průmyslu) a ČNB se drží politiky, že čech vydrží všechno!!!

 Něčí hlava se mi pokloní, ale tvůj hřbet se ohne


   Není nic kříšťálovější, než sociální politika vlády; makat musí všichni, ale za mzdu kterou když dostanenou, tak si zaplatí nájem, splatí provident z předchozího měsíce, aby si volali zprostředkovateli na konci týdne, že už zase nevyšli! 
   Jestli někomu nevadí, že naší lidé v Česku pracují za almužny, kdy daně, poplatky a životní náklady jsou neúnosné, tak mně to teda vadí! Proč se zde neustále znehodnocuje koruna (prý to nic nestojí, hahaha) a svým způsobem vytváříme jeden velký "dumping" na který nedoplácí stát, ale všichni pracovně aktivní občané!, protože ti co nedělají, si mají čas vyběhat dávky i na déšť...
   Nic mne dnes nenaštvalo víc, než feudální výkřik socana na ministerstvu průmyslu a obchodu (MPO), jak se mu v resortu daří! Kdyby stejným způsobem mohli křičet i zaměstnanci a zaměstnavatelé, "bylo by lépe"! Ostatně Rusnok ještě nějakou chvili potrápí české rodiny deklasací jejich práce na úrověň Albánie, protože pak už zůstavají jen země mimo Evropu!!!
Doufám, že 25. 2. 2017 manifestace vyřeší definitivně problém a už nebude nikdo mlčet!
J. D.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama