Ing. Karel Janko

mpř ČSNS
  • ČSNS 2005
  • Podolanka
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.06.2011 10:33:55

Prohlášení České strany národně socialistické

 Prohlášení České strany národně socialistické

-

Česká strana národně socialistická  vyjadřuje pochopení a plnou podporu stávce, organizované  dopravními odbory na čtvrtek 16.června 2011.
   
Současná vládní koalice  řeší hospodářskou krizi a rozpočtový deficit výhradně  na úkor  běžných občanů. Připravovaná opatření vlády jak v oblasti zdravotnictví, sociální péče, daňové a zaměstnanecké politiky  budou mít proto dopad zejména na rodiny s dětmi, důchodce, studenty  a nezaměstnané.

Jako strana s národním a sociálním programem  vyjadřujeme tímto hluboký nesouhlas s úspornými opatřeními a postupem současné vlády. Protože míra tolerance s jejich činností přesáhla únosnou mez, žádáme členy Nečasovy vládu o podání demise.
.
V Praze dne 12.6.2011

Ing. Karel Janko                    RNDr. Stanislav Palša              Přemysl Votava
    předseda                             1.místopředseda                       místopředseda


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama