ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2017 15:46:00

Stanovisko pražské organizace ke kauze obsazování městských firem

Stanovisko pražské organizace ke kauze obsazování městských firem

Pražská organizace STAN zaslala dopis koaličním partnerům (jednak partnerům v Trojkoalici, tedy KDU-ČSL a Straně zelených, jednak partnerům na magistrátu, tedy ANO a ČSSD), ve kterém odmítá lživou kampaň opozice.

 STAN ujistil své partnery, že je připraven projít jméno po jménu lidí nominovaných pražskou organizací STAN do orgánů pražských městských firem a jednoznačně prokázat, že STAN nominoval odborníky s prokazatelnou zkušeností v daném oboru a to čistě na základě rozhodnutí pražských orgánů hnutí. E-mail citovaný ČRo prokazatelně neměl žádný dopad na rozhodování pražské organizace STAN a byl účelově dezinterpretován.

Pražská organizace STAN opětovně odmítá, že by její rozhodování ovlivňoval kdokoliv zvenčí. Zároveň má za to, že lživá a štvavá kampaň ze strany TOP 09 není hodná tzv. konzervativní strany a chápe ji jako reakci na rozhodnutí, že STAN nebude prodlužovat spolupráci s TOP 09.

Hnutí STAN nemá co skrývat a je proto připraveno vše vyjasnit v rámci koaličního jednání, které požaduje svolat co nejdříve.

STAN Praha

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama