Jiří Daněk

Stát se má řídit jako stát!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.03.2017 15:57:53

O jednoho soupeře ve volbách míň

O jednoho soupeře ve volbách míň

Svojí kandidaturou se projevil aparatčík Sobotka plnou měrou, jako premiér a ministr průmyslu si vzal dovolenou a odjel na sjezd, možná si měl na sjezd přibrat i ministerstvo vnitra...

Šance ČSSD v parlamentních volbách pro rok 2017 se blíží k hranici 10%

  zajímavý výsledek ve volbách v tomto roce je pro ČSSD víc než jasný, zatímco preference se rok od roku snižují, ambice univerzálního ministra se zvyšují!, zjevně převyšují i jeho schopnosti a máme díky "superbii" (pýcha), možnost poznat supermana s oranžovou kravatou.
  Přes 400 účastníků zájezdu do Brna se vyslovilo pro další likvidaci ČSSD, a nic tomu nepomůže ani snaha pár spolustraníků v čele se Zimolou o změnu. Změna se nekoná, držte si kloubouky, jede se s/z* kopce..., ale co naplat, prostě to tak je a nějaký ten rok to tak bude! 
  Určitě se najdou v našich končinách politické strany-hnutí, které ze selhání volebního sjezdu budou mít radost, poněvadž jim přibude pár voličů a některým to bude dokonce stačit i pro vstup do parlamentu! Když vezmu v potaz rozhodnost s jakou premiér likviduje svoje ministry, tak marně hledám sebereflexi... 
co vy na to?

* pravidla pravopisu pro starší ročníky...

J. D.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama