MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.03.2017 19:09:33

Pomáhat a chránit

Pomáhat a chránit

Interpelace na ministra vnitra ve věci pracoviště Krajského ředitelství P ČR hl. m. Prahy – zbrojní průkazy ze dne 14.3.2017

 

Vážený pane ministře,

vážím si Vašich pozitivních aktivit týkajících se legálních držitelů zbraní a máte mou plnou podporu.

Ale s legálním držením zbraně jsou spojené periodické a přitom vůbec nikoliv levné povinnosti. Soudím, že by tak měly být co nejdostupnější, a to s minimem komplikací.

To však rozhodně neplatí v hl. městě Praze zvláště poté, kdy před časem zřejmě z „úsporných“ důvodů bylo mj. zřízeno společné pracoviště pro nadpoloviční většinu obyvatel Prahy, tj. obvody 1, 3, 6, 7, 8 a 9 na Praze 4, v ul. Sdružení.  Dále to dopravně pro většinu zmíněných obvodů už opravdu nešlo. A to pomíjím fakt „ordinačních“ hodin toliko v pondělí a ve středu od 8. do 17. hodiny.  Snad nemusím dále vysvětlovat. Jen připomínám, že nezůstává u jedné návštěvy.

Vážený pane ministře, Policie ČR má pěkné převzaté erbovní heslo: „pomáhat a chránit“. V uvedeném případě však o nějaké pomoci ze strany pražského policejního ředitelství nemůže být řeči. To vskutku nejde vrátit se k předchozímu daleko více vyhovujícímu stavu? Byl bych Vám jistě nejen já vděčný. Bezpochyby nejen pan první místopředseda vlády je tady „pro lidi“.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama