Jindřich Pilc

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2017 13:50:13

Budou zakazovat zbraně i armádě?

Budou zakazovat zbraně i armádě?

Podle tvrzení zakazovačů se zbraně z legálního prostředí dostávají do prostředí nelegálního a proto je podle nich potřeba zakazovat legální zbraně a tím prý postupně vyschne zdroj zbraní pro nelegální trh.

Nejbohatším zdrojem zbraní pro černý trh jsou armádní sklady padlých států. Na začátku devadesátých let to byl Sovětský svaz, v současnosti to může být například Irák, Libye nebo Ukrajina. Na černý trh se dostane obrovské množství zbraní, které pak lze obchodovat po mnoho následujících let, až do doby zhroucení dalšího státu klidně až za dalších několik desítek let. Na černý trh se tak dostávají nejen pušky, ale i granáty, protiletadlové, protitankové zbraně i obrněná technika.

Po odzbrojení civilních občanů tedy budou zakazovači ještě potřebovat zakázat zbraně armádě?

Snaha o odzbrojení občanů má umožnit nástup totální vlády.


vyšlo na blogu Idnes.cz
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama