Karla Maříková

  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2017 7:40:13

Máme vůbec hrdost?

Máme vůbec hrdost?

Lékařská péče u muslimského věřícího tak to je název odborné vzdělávací akce, která je pořádána v rámci celoživotního vzdělávání lékařů.

Česká lékařská komora na svých webových stránkách zveřejnila kurz, který je pořádán v rámci celoživotního vzdělávání lékařů s názvem Lékařská péče u muslimského věřícího. Kurz by měl lékaře zasvětit do historie a víry muslimů a seznámit je s úskalím při poskytování zdravotnické péče u muslimského pacienta jak je uvedeno v příloze kurzu.

Po přečtení názvu a obsahu kurzu mě napadlo jediné, učí se v muslimských zemích lékaři historii křesťanství, jak pečovat o křesťanského nebo dokonce nevěřícího pacienta? Předpokládám, že ne. Proč se postupně ve všech směrech snažíme my přizpůsobovat muslimům, aby se jim zde žilo co nejlépe? To nemáme žádnou hrdost? Oni jsou zde přeci hosti a tak by to měli být oni kdo se přizpůsobí našim podmínkám a zvykům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama