Ing. Mgr. Milan Šarapatka, Ph.D.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.03.2017 10:48:25

Poslanec Holík se vrátil z Krymu a strhla se mela….

Poslanec Holík se vrátil z Krymu a strhla se mela….

Jaroslav Holík, poslanec parlamentu ČR, můj kolega a poctivý chlap navštívil Krym a povídal si s jeho obyvateli. Sklidil za to kritiku našich médií a stal se pro kyjevský režim personou non grata .

 

Zeptat se lidí, co si doopravdy myslí, je nejspíš hrdelní zločin, protože poslance Holíka za to naše mainstreamová média šmahem odsoudila a ukrajinský nacionalistický režim v Kyjevě mu dokonce zakázal vstup na území Ukrajiny.

Samozřejmě, ptát se obyvatel Krymu na jejich vlastní názory, bez cenzury z Kyjeva případně ČT, s rizikem, že se dozvíme věci, které nejsou v souladu s oficiální propagandou šířenou Kyjevem a našimi pravdoláskařskými médii, to se přece nesmí. Trest vás nemine. Mám s tím ostatně své vlastní zkušenosti, že pane Veselovský a spol.?

 Jo, to když se kníže Schwarzenberg, jakožto člen Parlamentu, s pány Kocábem, Štětinou a dalšími předváděl s lepými blondýnkami po boku na kyjevském Majdanu a místo snahy o zabránění krveprolití tím ještě více přiléval olej do ohně, bylo přece něco úplně jiného. Že se přitom zcela veřejně vměšoval, coby předseda Zahraničního výboru Parlamentu ČR a ex-ministr zahraničí ČR, do vnitrostátních ukrajinských záležitostí, to nevadilo. A když náš tehdejší velvyslanec Počuch, coby oficiální představitel České republiky na Ukrajině, vařil pro majdanské demonstranty guláš, to bylo také v pořádku. Přesně podle diplomatického protokolu a mezinárodního práva…..

Poslanec Jaroslav Holík je především poctivý chlap a je zcela lhostejné z jaké je partaje, přesto, že to média znovu a znovu zdůrazňují. Je opravdovým zástupcem svých voličů ze Zlínského kraje a pro svůj volební obvod pracuje tak, jako málokdo z jeho i mých kolegů v Poslanecké sněmovně. A to, že se přesvědčil o skutečném stavu věcí na Krymu na vlastní oči, místo toho, aby bezhlavě přejímal překroucené informace našich médií, mu slouží naopak ke cti. Vážím si ho za to ještě víc.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama