Mgr.Bc. Karel Světnička

Předseda Moravské a Slezské pirátské strany
  • MS Piráti
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2017 17:33:57

Je Andrej Babiš skrytý fašoun a nácek?

Je Andrej Babiš skrytý fašoun a nácek?

Otevřený dopis k cenzuře textů zmiňujících se o zločinech komunismu a holocaustu a či o podivnostech kolem dotací Evropské unie. Stalo se tak v Babišově idnes.cz Co je pravou příčinou, že někomu zmínka o těchto zločinech vadí?

 
Pane Andreji Babiši, obracím se na Vás otevřeným dopisem. Popisuje skutečnosti, které by mohly naznačovat, že by jste mohl být veřejností považován za skrytého fašouna a nácka, který se snaží omezit publikování o zločinech holocaustu, komunismu a zlodějen peněz Evropské unie.

Počátkem února byl uveřejněn článek popisující, co by případně mohl obsahovat námět na scénář pro film, který by mohl točit náš slavný režisér Miloš Forman z reálií dnešní doby. Byl zmíněn příběh ukazující postupné objevování podivných nezákonností hlavní hrdinky Jitky Čádové s bohatou komunistickou minulostí, kterou kryje její nadřízený odborník i na pařezy Jiří Macoun. To vše by měl krýt jejich nadřízený - rektor UK Zima.Zdroj: http://karelsvetnicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=593718 Článek po cca 2 a půl hodině cenzoři redakce skryli.

Po deseti dnech byl dán k uveřejnění text článku popisující a hodnotící tento cenzorský zásah. Důvody mohou být různé, proč se tak stalo, ale provedli to Vaši zaměstnanci, které ze svých peněz platíte a živíte, aby provedli to, co učinili.

Co je pravou příčinou, proč jste je zaplatil za jejich činnost, si lze vyložit různě.

Zmínka o zločinech komunismu, holocaustu či o zlodějnách může vadit jen zvrhlému náckovi, komunistovi či zloději. Možná se Vám i lidem, které platíte za potírání zmínek o zločinech holocaustu, nelíbí, že režisér Miloš Forman by mohl být židovského původu, když mu Hitlerovi fašisté vyvraždili velkou část rodiny v koncentrácích. K tomu možná nějací zločinní bolševičtí StBáci dodali materiály, že i moje babička mohla být židovského původu. Vadí Vám snad po tolika zločinných zvěrstvech Hitlerových zločinců, že Miloš Forman či moje babička přežili toto zločinné řádění? Vadí Vám, že v následné likvidaci židů zločinným komunistickým režimem byl Miloš Forman či moje babička, spolu s mnoha židy opomenuti při této likvidaci? Nebo Vám vadí, že se zmínka, že rádoby "nevinný" aktivní prodejný a vypočítavý bolševik rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima prokazatelně souhlasil s těmito komunistickými zločiny? Případně Vám vadí, když by mohl na zlodějny peněz z EU? (V případném námětu se uvádí související aktivity Jitky Čádové s bohatou komunistickou minulostí, kryté jejími nadřízenými - odborníkem i na pařezy Jiřím Macounem a jejich nadřízeným - rektorem UK Zimou)

Pane Andreji Babiši, snažite se veřejnosti předestřít růžovou budoucnost se spravedlností bez zlodějen a korupce. Tohle by měla být ta budoucnost? Tohle je to: "ANO, bude líp"? Máte dost peněz. Více,než stačíte spotřebovat. Je jen a jen Vaší věcí, na co je užijete. Překvapením pro vaše podporovatele i nepodporovatele je, když jste se je rozhodl použít nepřímo ve prospěch ůstavními záíkony zakázané cenzury textů o zločinech komunismu, o holocaustu a a o zlodějnách prostředků EU.

Může to ale být i jinak. Máte tolik povinností a aktivit, že nemůžete stíhat zákonodárné i výkonné povinnosti stanovené Ústavou. Natož pak, aby jste stíhal hlídat činnost lidí živené a placené z Vašich majetků uložených ve svěřeneckých fondech. Nutno přiznat, že výše popsaná podpora zločinů komunismu i kritika zlodějen nastala pár dnů poté, co jste přestal své majetky spravovat. Snad tento převod neměl být alibi pro schvalování těchto zločinů, když na druhé straně tyto podporovatele popsaných hrůzných zločinů jste začal finančně podporovat, a platit za jejich činnost ještě před tímto převedením majetku.

Média, pane Babiši, pravidelně donašela informace o Vašem statečném boji proti všem proradným a zákeřným podvodům, které Vám napáchali zločinní slovenští StBáci. Tyto komunistické zrůdy si vybraly Vás, ctihodného bezúhonného občana, a začaly na Vaše jméno psát kdysi řadu záznamů s udáními spoluzaměstnanců i dalších lidí. (nečetl jsem je, tak nevím na koho byla udání ve všech svazcích se zneužitím Vašeho jména) Mnozí občané uvítali, že slovenské soudy ukázaly tuto StBáckou bolševickou proradnost a zločinnost.

Jistě tedy na všechny ty komunistické zločince, kteří pošpinili vaše jméno a Vaši čest podáte trestní oznámení. Je sice pravdou, že většina jejich trestných činů byla promlčena. Na druhé straně ale díky rokům podvodů vytvářením nepravdivých falešných spisů se dopustili podvodu vůči státu, byť šlo o zločinný komunistický režim aktivně podporovaný třeba i fanatickým komunistickým aparátčíkem Tomášem Zimou. Jenže co je promlčené z hlediska trestního práva, lze vyvodit příslušnou odpovědnost v jiné oblasti. Jestliže dostávají tito podvodníci díky svým podvodům vysoké výsluhy z našich daní, jako zodpovědný hospodář s veřejnými prostředky, se jistě postaráte, aby jim všechny výsluhy byly odebrány, a přestaly být vypláceny.

Takže pane Andreji Babiši, aby Váš boj proti zlodějnám a korupci nevypadal jako laciné pouťové výkřiky (třeba na právě probíhající Matějské pouti), teď ještě co uděláte s tím zastíráním, či možná popíráním zločinů holocaustu, komunismu, i jiných zlodějen...? Nepředpokládám, že jde o Vaši volební kampaň.

Zdroj: http://karelsvetnicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=595584

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama