Jan Krkoška, MBA

  • Krnov
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2017 5:35:00

Děláme maximum pro to, aby k nám turisté jezdili rádi

Děláme maximum pro to, aby k nám turisté jezdili rádi

Moravskoslezský kraj patří mezi organizace a společnosti, které odborníci na cestovní ruch považují za nejlepší a nejspolehlivější. Dokazuje to umístění v anketě TTG Travel Awards, kterou každoročně vyhlašují odborné noviny pro cestovní ruch.

V kategorii „Kraj nebo destinační management, který nejlépe spolupracuje se všemi subjekty cestovního ruchu“ této ankety pro rok 2016 získal Moravskoslezský kraj 3. místo za Jihočeským krajem a Prahou.

„Z umístění Moravskoslezského kraje mám velkou radost. Nestává se totiž často, že bychom se umístili hned za Jihočeským krajem a hlavním městem. Na druhou stranu ale děláme maximum pro to, aby k nám turisté a návštěvníci jezdili rádi, byli u nás spokojení a vraceli se k nám i se svými rodinami, přáteli a známými. Takže ocenění, řekl bych, je zasloužené,“ uvedl náměstek hejtmana pro cestovní ruch Jan Krkoška.

Dodal, že rozvoj cestovního ruchu v regionu kraj výrazně podporuje i finančně. V březnu například krajští zastupitelé schválili pětimilionovou dotaci oblastním destinačním společnostem na rozvojové projekty.

„Do poloviny příštího roku spatří díky dotacím světlo světa několik nových informačně-propagačních tiskovin, mediálních kampaní i famtripů pro cestovní kanceláře, které prodávají zájezdy do Moravskoslezského kraje,“ upřesnil náměstek hejtmana Jan Krkoška s tím, že dotace pomohou destinačním managementům turistických oblastí Moravskoslezského kraje (Beskydy-Valašsko, Jeseníky-východ, Opavské Slezsko, Poodří - Moravské Kravařsko a Těšínské Slezsko) zdokonalit služby, aby se návštěvníci v regionu cítili co nejlépe a dostali maximum informací.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama