Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.04.2017 18:50:00

Očekáváme od premiéra oznámení dalších kroků do pondělí

Očekáváme od premiéra oznámení dalších kroků do pondělí

Předseda ODS Petr Fiala dnes vyzval premiéra Bohuslava Sobotku, aby nejpozději do pondělí oznámil, jaké kroky podnikne ohledně nejasností týkajících se ministra financí Andreje Babiše.

 „Hádky a spory kolem nejasných podnikatelských aktivit a finančních transakcí ministra financí paralyzují vládu, která není schopna řešit skutečné problémy lidí, a ohrožují důvěru ve vedení státu," uvedl Petr Fiala.

„Tuto agónii už není možné protahovat ani o den navíc. Očekáváme, že premiér a ministr financí přestanou obtěžovat svými spory veřejnost a hrát divadlo. Buď premiér oznámí nějaké své rozhodnutí do pondělí, anebo my v úterý přijdeme s návrhem dalšího postupu," uvedl předseda ODS.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama